fbpx
DOSTAVLJAMO

od i prema bilo gdje

Nudimo usluge dostave do i prema bilo gdje. Svojim kapacitetima nudimo klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. U zavisnosti od toga koje su Vaše potrebe, nudimo brojne usluge. Možemo se pohvaliti drumskim, pomorskim i avionskim saobraćajem na međunarodnoj razini. Osim toga, nudimo i brojne druge usluge poput carinskog zastupanja, dostave pošiljki isti dan, domaće economy usluge i domaće express usluge. Brzina, sigurnost i pouzdanost su neka od temeljnjih načela kojima se, u pružanju navedenih usluga, vodima.

U setu usluga koje nudimo, možete pronaći sve što Vam treba. Kako dostavljamo odakle i prema gdje god je to potrebno, razvili smo vrlo efikasnu transportnu mrežu. Kako su usluge koje nudimo međunarodnog i domaćeg tipa, odličan smo partner u realizaciji kupovina i prodaja na domaćoj i međunarodnoj razini. Savremena tehnološka rješenja i efikasnost u izvršenju, čine nas idealnim partnerom za logistiku i transport. 

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb, TPDC u Rajlovcu
Tel: 1300
E-mail: info@a2b.ba

A2B Express Delivery je domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2024. Sva prava zadržana.