fbpx

Dostava pošiljki isti dan

Predstavljamo Vam novu uslugu A2B Express-a: Dostava pošiljki isti dan!

A2B Express je prva kompanija na BiH tržištu kao i u Evropi koja nudi ovu vrstu usluge. Dostava pošiljki istog dana se trenutno odnosi na grad Sarajevo, ali u skorijoj budućnosti ovu uslugu proširujemo i u ostale BiH gradove (Banja Luka, Tuzla, Mostar i Bihać).

Pošiljke ne dostavljamo isti dan za mjesta koja se nalaze van gradskog jezgra kao što je Pazarić, Tračin, Hadžici, Ilijaš itd.

A2B Express uslugu mogu koristiti sve osobe (fizička ili pravna lica). Pošiljke koje su pokupljene do 11:00 sati će biti dostavljene primaocu isti dan.

Maksimalna dozvoljena težina pošiljke za ovu vrstu usluge iznosi do 20 kg i maksimalne dimenzi­je paketa su 50x50x50cm.

Klijentima nudimo opciju da biraju vrijeme dostave:

  • Dostava pošiljke do 16:00h, cijena: 15,00 KM + PDV
  • Dostava pošiljke do 19:00h, cijena: 10,00 KM + PDV

A2B Express misli na svoje klijente i iz tog razloga kreirali smo ovu uslugu kako bi olakšali klijentima svakodnevno poslovanje i omogućili uštedu vremena.

Za sve dodatne informacije, pozovite nas na broj 1300.

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb, TPDC u Rajlovcu
Tel: 1300
E-mail: info@a2b.ba

A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2023. Sva prava zadržana.